Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Καματερό Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Καματερό αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο
Καματερό αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο

Καματερό αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου. Θα εξυπηρετήσουμε τη κάθε είδους περίσταση στο Καματερό αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας καθώς οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τη κάθε σας ανάγκη. Επίσης θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στο Καματερό.

 

Ένας μύθος για το Κρίνο

Ο κρίνος είναι για πολλούς το λουλούδι σύμβολο της αθωότητας αλλά και της αγνότητας. Θεωρείται από τη θρησκεία του Χριστιανισμού ως το πιο σπουδαίο λουλούδι, καθώς είναι το σύμβολο της  αγνότητας της Παναγίας. Τόσο στη Χριστιανική όσο και στην ειδωλολατρική παράδοση, ο κρίνος είναι ακόμη και ένα σύμβολο γονιμότητας. Στους Ελληνοχριστιανικούς γάμους, τοποθετείτε από τον ιερέα ένα στεφάνι από κρίνα γύρω από το κεφάλι της νύφης, υποδηλώνοντας την αγνότητας και τη γονιμότητα.

Θεωρείτε ότι είναι ένα λουλούδι το οποίο φύτρωσε από τα δάκρυα της Εύας, όταν αυτή εκδιώχθηκε από το Κήπο της Εδέμ. Υπάρχει ένας αρχαίος θρύλος που λέει ότι ο πρώτος κρίνος που φύτρωσε στη κοιλάδας αγαπούσε το αηδόνι, όμως επειδή αυτό ήταν ντροπαλό, ο κρίνος υψώθηκε πάνω από το γρασίδι, έτσι ώστε να ακούσει καλύτερα.

Τότε, το Αηδόνι έγινε πλάσμα μοναχικό, το οποίο είπε ότι από τότε και στο εξής δε θα τραγουδά αν ο κρίνος δεν ανθίζει κάθε Μάη. Το λευκό χρώμα των κρίνων συμβολίζει την αθωότητα, όπως και την αγνότητα και τη γλυκύτητα. Σε αντίθεση το κίτρινο χρώμα των κρίνων εκφράζει την ευγνωμοσύνη και την ευθυμία.

Η ανθοκομία της Γαρυφαλλιάς

Η Γαρυφαλλιά είναι ένα σχετικά ανθεκτικό φυτό του οποίου τα στελέχη μπορούν να διατηρηθούν στο βάζο για αρκετό χρόνο. Προκειμένου να αναπτυχθεί σωστά, χρειάζεται φωτεινά και ηλιόλουστα μέρη, ενώ θα πρέπει να θυμάστε ότι η υψηλή υγρασία δεν κάνει καλό στο φυτό και οδηγεί στο σάπισμα του. Η υψηλή θερμοκρασία ειδικά πάνω από τους 35 βαθμούς ενδέχεται να ξεράνει το φυτό. Συνεπώς κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και στη περίπτωση που βρίσκεται σε μικρές γλάστρες θα πρέπει να ποτίζεται αρκετά.

Είναι ανθεκτική στο κρύο και μπορεί να αντέχει σε θερμοκρασίες ακόμη και κάτω από το μηδέν. Ο πολλαπλασιασμός της γαριφαλιάς γίνετε με μοσχεύματα και έχει την ανάγκη από κορφολόγημα για να αφαιρούμε τα ξερά άνθη, προκειμένου να αναπτυχθούν καινούργιοι βλαστοί με ωραία και μεγάλα άνθη.

Στον Ελλαδικό χώρο εκτός από ένα κοινό διακοσμητικό φυτό, η γαρυφαλλιά καλλιεργείται επίσης και για τη παραγωγή ανθέων για σκοπούς επιχειρηματικούς. Η παραγωγή σε γαρίφαλα υπερκαλύπτει την εγχώρια κατανάλωση και σε δεύτερο χρόνο γίνονται και σημαντικές εξαγωγές. Οι πιο μεγάλες από τις καλλιέργειες γαρύφαλλου βρίσκονται στην Κρήτη και τη Τροιζηνία, όπως επίσης και στη Μεσσηνία και την Αττική.

Οι χρήσεις της Γαρυφαλλιάς

Θα εκπλαγείτε πραγματικά με το φυτό αυτό το οποίο σας δίνει πλήθος επιλογών για να το χαίρεστε. Το πιο πιθανό είναι η τελευταία φορά που είχατε στο σπίτι σας ένα γαρίφαλο, να οφειλόταν στο γεγονός ότι κάποιος σας το χάρισε μέσα σε ένα μπουκέτο από λουλούδια είτε να το αγοράσατε από ένα ανθοπωλείο. Σίγουρα όμως θα ήταν όμορφο να το κόβεται οι ίδιοι από το κήπο σας είτε και κάποια γλάστρα στο μπαλκόνι και να στολίζετε τα βάζα του σπιτιού σας.

Για αρκετά άτομα ο πιο εύκολος όπως και ασφαλής τρόπος να διατηρήσουν ένα φυτό γαριφαλιάς είναι σε μια γλάστρα. Αυτό επειδή σας δίνει τη δυνατότητα να μετακινήσετε το φυτό σας στη περίπτωση που το κρίνετε απαραίτητο για τη προστασία του στο Καματερό. Ειδικά στις χαμηλές θερμοκρασίες όπως και στους ανέμους τη διάρκεια του χειμώνα, που είναι και η πιο δύσκολη εποχή γι’ αυτό.

Μπορείτε επομένως να προβείτε στη φύτευση μιας ή και περισσότερων γαρυφαλλιών σε αποχρώσεις διαφορετικές μεταξύ τους και στη συνέχεια να τις απολαμβάνετε σε πλήρη άνθιση στο μπαλκόνι της οικείας σας. Επίσης θα μπορείτε να κόβετε τα λουλούδια τους και να τα χρησιμοποιείτε για να στολίζετε τις διάφορες γωνιές του σπιτιού σας είτε για τη δημιουργία κατασκευών με λουλούδια τα οποία και θα προσφέρεται στους αγαπημένους σας ανθρώπους. .

Στη περίπτωση όμως που η οικεία σας διαθέτει ένα κήπο, ακόμα και άμα αυτός είναι μικρού μεγέθους, είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεπεράσετε τους ενδοιασμούς σας και να φυτέψετε μερικές γαριφαλιές στο χώμα, έτσι ώστε να δημιουργήσετε όμορφα και πολύχρωμα παρτέρια.

Δώστε προσοχή κατά τη τοποθέτηση ώστε να είναι σε ένα φωτεινό σημείο του κήπου σας, τέτοιο που να μη δέχεται τους ισχυρούς ανέμους, που μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα στα φυτά σας. Για τις περιπτώσεις εκείνες που κάνετε ομαδικές φυτεύσεις, σωστό είναι να αφήσετε ένα κενό της τάξης των 20 εκατοστών ανάμεσα στις όμορφες γαριφαλιές σας.

 

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Καματερό αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου. Όλα τα άνθη μας είναι της καλύτερης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για τη κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, εναλλακτικά μέσω email. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε τις παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

Οι άνθρωποι μας, σας συνοδεύουν με επαγγελματισμό στη κάθε σας περίσταση στο Καματερό. Θα είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας, όπως επίσης και για να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

 

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner