Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Γλυκά Νερά Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Γλυκά Νερά αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο
Γλυκά Νερά αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο

Γλυκά Νερά αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στα Γλυκά Νερά αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στα Γλυκά Νερά.

Ο καλλωπιστικός θάμνος Λιγούστρο

Το Λιγούστρο, είναι ένα ιδιαίτερα διαδεδομένο φυτό που χρησιμοποιείτε για διαμόρφωση φραχτών. Παρουσιάζει υψηλή ανθεκτικότητα στη ρύπανση της ατμόσφαιρας των πόλεων και για το λόγο αυτό χρησιμοποιείται αρκετά συχνά για φύτευση σε πεζοδρόμια και διαχωριστικά δρόμων, όπως και σε πλατείες αλλά και εθνικές οδούς. Tα περισσότερα από τα είδη της έχουν πυκνά και φωτεινά φύλλα με δερματώδη υφή, τα οποία και διατηρούνται επάνω στο φυτό, ακόμα και κατά τη χειμωνιάτικη περίοδο.

Χαρακτηρίζονται από μια σχετικά γρήγορη ανάπτυξη, ενώ σχηματίζουν μικρά άνθη λευκού χρώματος στη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού. Αυτά θα μετατραπούν σταδιακά σε μικρούς μπλε καρπούς κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου. Εκτός από ιδανικό περίπτωση για χρήση σε φράχτη, το λιγούστρο μπορούμε επίσης να το φυτεύσουμε και ως ένα μεμονωμένο δέντρο στον κήπο, όπως και ως ένα καλλωπιστικός θάμνο σε κάποια γλάστρα.

Τα ποιο γνωστά είδη και ποικιλίες

Yπάρχει μια πληθώρα από είδη όπως και ποικιλίες που μπορούμε να διαλέξουμε για φύτευση στο κήπο είτε και στο μπαλκόνι μας. Ορισμένα από αυτά έχουν θαμνώδη ανάπτυξη, ενώ κάποια άλλα θα διαμορφωθούν σε δέντρα με μικρή είτε μεσαία ανάπτυξη. Τα σημαντικότερα από τα είδη και τις ποικιλίες του λιγούστρου είναι:

Γιαπωνέζικο λιγούστρο

Έχει καταγωγή από την Ιαπωνία και την Κορέα. Η ανάπτυξη του είναι γρήγορη και μπορεί να φτάσει στο διάστημα του ενός χρόνου αυτό των 70 εκατοστών, ενώ το τελικό ύψος τοποθετείτε μεταξύ των 2 με 4 μέτρα και πλάτος αυτό των 2 μέτρων. Είναι ένα αειθαλές φυτό που χαρακτηρίζεται από τα πυκνά και γυαλιστερά του φύλλα, τα οποία διαθέτουν σκούρο πράσινο χρώμα.

Είναι ευαίσθητο στη παγωνιά καθώς και τους δυνατούς ανέμους. Οι πιο αξιόλογες ποικιλίες του είναι η‘Variegatum’ που διαθέτει κιτρινοπράσινου χρώματος φύλλα, όπως και η ποικιλία ‘Rotundifolium’ οι οποία και διαθέτει φύλλα σε πιο στρογγυλό σχήμα.

Το λιγούστρο της Καλιφόρνια

Η καταγωγή του είναι από την Ιαπωνία. Ο λόγος που το συγκεκριμένο είδος είναι γνωστό ως λιγούστρο της Καλιφόρνια, είναι η μεγάλη του διάδοση όπως και προσαρμοστικότητα στη συγκεκριμένη περιοχή. Το ύψος αλλά και το πλάτος φτάνει αυτό του 1 με 2 μέτρα, ενώ είναι αειθαλές στα μέρη που διαθέτουν ήπιο χειμώνα.

Τα φύλλα του είναι γυαλιστερά με ωοειδές σχήμα και η απόχρωση τους είναι σκούρα πράσινη. Σημαντικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η ποικιλία ‘Aureomarginatum’, η οποία έχει κιτρινίσματα στη περιφέρεια των φύλλων της όπως και η ποικιλία ‘Variegatum’, η οποία έχει κιτρινοπράσινα φύλλα.

Το ευρωπαϊκό (κοινό ή άγριο) λιγούστρο

Είναι ένας ιδιαίτερα διαδεδομένος και ανθεκτικός φυλλοβόλος θάμνος στη περιοχή της Ευρώπης. Το ύψος του ενδέχεται να φτάσει τα δύο μέτρα στα Γλυκά Νερά, ενώ οι βλαστοί του είναι μακριοί με φύλλα σε  χρώμα γκριζοπράσινο. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ανθεκτικό είδος του, το οποίο μπορεί να φυτευτεί σε φτωχά εδάφη, ακόμα και σε αυτά που είναι ασβεστώδη.

Οι σημαντικότερες ποικιλίες του είναι η ‘Aureum’ η οποία διαθέτει φύλλα σε κίτρινο χρώμα. Ακόμη η ‘Leucocarpum’ η οποία διαθέτει λευκούς όπως και πράσινους διακοσμητικούς καρπούς και η ποικιλία ‘Pendulum’, της οποίας η βλάστηση έχει κλαδιά τα οποία κρέμονται.

Το γυαλιστερό λιγούστρο

Πρόκειται για ένα αειθαλές δέντρο, του οποίου το ύψος μπορεί να φτάσει σε ύψος ακόμη και αυτό των 10 μέτρων. Στον Ελλαδικό χώρο θα το συναντήσουμε σε ύψος ίσο με 5 μέτρα περίπου, όπως και πλάτος περίπου ίσο με αυτό των 3 μέτρων. Είναι το ταχύτερο σε ανάπτυξη δέντρο μετά τον ευκάλυπτο, αφού μπορεί να φτάσει σε ύψος αυτό των 5 μέτρων μέσα σε ένα διάστημα 10 χρόνων. Είναι ιδανική επιλογή για τη δημιουργία ενός ψηλού φράκτη είτε ανεμοθραύστη.

Το κινέζικο λιγούστρο διαθέτει μεγάλα όπως και πλατιά δερματώδη φύλλα με σκούρα πράσινη απόχρωση, των οποίων το μήκος φτάνει τα 15 εκατοστά και το πλάτος αυτό των 5. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και ποικιλία του γυαλιστερού λιγούστρου ‘Variegatum’ , το οποίο διαθέτει κιτρινοπράσινο φύλλωμα.

Κινέζικο λιγούστρο

Έχει καταγωγή από τη Κίνα και το συγκεκριμένο είδος του μπορεί να φτάσει σε ύψος ακόμα και αυτό των 5 μέτρων. Τα φύλλα του είναι απόχρωσης πράσινο-γκρι φύλλα και έχουν χνούδι. Μιλάμε για ένα ανθεκτικό φυτό το οποίο και είναι κατάλληλο για τη φύτευση του σε φράκτη, ωστόσο χρειάζεται προσοχή αφού είναι ιδιαίτερα επεκτατικό. Οι πιο σημαντικές ποικιλίες του είναι η πολυανθής ‘Multiflorum’, η ποικιλία πανασέ ‘Variegatum’ της οποίας το περιθώριο των φύλλων έχει κίτρινο χρώμα. Υπάρχει επίσης και μια νάνα ποικιλία, με ύψος 60 έως και 70 εκατοστά.

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Γλυκά Νερά αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου. Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στα Γλυκά Νερά. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Όλα τα άνθη μας είναι της καλύτερης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, είτε μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

 

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner