Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Ιλίσια Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Ιλίσια αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο
Ιλίσια αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο

Ιλίσια αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στα Ιλίσια αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στα Ιλίσια.

Το λουλούδι Φτέρη

Στη περίπτωση της φτέρης μιλάμε για ένα καταπράσινο φυτό. Μπορούμε να το συντηρήσουμε στο κήπο της οικείας μας είτε ακόμη και μέσα στο σπίτι, ειδικά στη περίπτωση που θέλουμε να δώσουμε στο περιβάλλον μας ζωντάνια είτε να δημιουργήσουμε ιδιαίτερες συνθέσεις.

Είναι ένα λουλούδι που δεν μας δίνει ανθοφορία, αλλά διαθέτει ωστόσο ιδιαίτερη καλλωπιστική αξία η οποία οφείλετε στα εντυπωσιακά μακρόστενα φύλλα της. Ανήκει ως είδος στα τροπικά φυτά και θα αναπτυχθεί καλύτερα σε ένα ζεστό και υγρό περιβάλλον. Όσον αφορά τους εξωτερικούς χώρους, σωστό είναι να επιλέγουμε θέσεις με σκιά που να μην είναι εκτεθειμένες άμεσα στον έντονο καλοκαιρινό ήλιο.

Το λουλούδι Διμορφοθήκη

Στη πλειοψηφία των περιπτώσεων θα τη συναντήσουμε σε κήπους και γλάστρες. Να θυμάστε ότι οι έρπουσες ποικιλίες της είναι οι κατάλληλες για να να φυτευτούν σε κρεμαστά καλάθια χαρίζοντας μας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Εδώ μιλάμε για ένα πολυετές και ποώδες ανθοφόρο λουλούδι το οποίο ανθίζει στο διάστημα από την άνοιξη ως και το φθινόπωρο, δίνοντας μας πλήθος λουλουδιών σε σχήμα σαν αυτό της μαργαρίτας.

Την τοποθετούμε σε θέσεις με ηλιοφάνεια, έτσι ώστε να έχει γρήγορη ανάπτυξη αλλά και ανοιχτά λουλούδια, αφού τα άνθη της έχουν την τάση να κλείνουν όταν βρίσκεται στη σκιά αλλά και όταν βραδιάζει. Είναι αρκετά ανθεκτική στις υψηλές θερμοκρασίες και στη φύτευση σε παραθαλάσσιες περιοχές, αλλά σε αντίθεση είναι ευαίσθητη στο μεγάλο κρύο και τους βοριάδες ειδικά κατά τη περίοδο του χειμώνα.

Αρωματικά φυτά γνωστά σε όλους μας

Η Λεβάντα

Είναι ένα πολύ αγαπημένο αρωματικό φυτό το οποίο έχει μικρές απαιτήσεις σε υγρασία, ενώ την ίδια στιγμή τα λουλούδια της συνοδεύονται από ένα υπέροχο άρωμα. Μιλάμε για τη λεβάντα η οποία  χρειάζεται πότισμα με συχνότητα αυτή της μιας φορά την εβδομάδα. Πρέπει να δίνεται προσοχή στην υγρασία της, αφού όταν είναι υπερβολική μπορεί να οδηγήσει σε ξηράνσεις όπως και και σαπίσματα στο φύλλωμα της.

Αποτελεί μια επιλογή ιδανική για βραχόκηπους όπως και για χαμηλές μπορντούρες, αφού είναι ένα από τα πιο ψηλά αρωματικά φυτά με ύψος που μπορεί να φτάσει και το ένα μέτρο. Όπως συμβαίνει και με τα περισσότερα αρωματικά φυτά έτσι και στη περίπτωση της λεβάντας, μπορούμε να τη φυτεύσουμε στο κήπο μας, μπορούμε όμως να τη καλλιεργήσουμε και σε κάποια γλάστρα με επιτυχία.

Στη φύση φύεται από μόνη της σε εδάφη με ξηρασία, φτωχά και βραχώδη. Σε αντίθεση δεν αναπτύσσεται το ίδιο καλά σε βαριά με υγρασία εδάφη, αφού παρουσιάζει σαπίσματα στις ρίζες της. Χρειάζεται μια θέση με αρκετό ήλιο για να αναπτυχθεί σωστά, αλλά μπορεί να μεγαλώσει και σε θέσεις με σχετικό ίσκιο. Είναι ένα αρωματικό φυτό με αντοχή σε συνθήκες ξηρασίας και ζέστης, ενώ παράλληλα αντέχει και στη παγωνιά του Ελληνικού χειμώνα στα Ιλίσια.

Το Φασκόμηλο

Πρόκειται για ένα αρκετά δημοφιλή αρωματικό φυτό, του οποίου οι ανάγκες για πότισμα  είναι χαμηλές. Είναι το φασκόμηλο, που θα χρειαστεί πιο αραιά ποτίσματα στο διάστημα από την άνοιξη έως και το φθινόπωρο, αλλά πιο συχνά κατά τη καλοκαιρινή περίοδο έτσι ώστε να μπορέσει να αντέξει την υψηλή θερμοκρασία. Είναι ένας πολυετής και αρωματικός ημιξυλώδης θάµνος, ο οποίος αναπτύσσετε με ένα μέσο ρυθμό ανάπτυξης στις χώρες της Μεσογείου και του οποίου το ύψος μπορεί να φτάσει στο διάστημα από τα 30 έως και τα 60 εκατοστά.

Χαρακτηρίζεται από φύλλα επιμήκη και παχιά των οποίων οι αποχρώσεις είναι στο λευκό και το πράσινο, ενώ ενδέχεται να το συναντήσουμε και σε ποικιλίες με πράσινα ή μπλε φύλλα. Το φασκόμηλο θα ανθίσει τη περίοδο από από το Μάιο μέχρι και τον Ιούνιο με ιδιαίτερα αρωματικά και όμορφα μωβ άνθη. Θα το συναντήσουμε αυτοφυές σε ποικίλα μέρη της Ελλάδας, αλλά μπορούμε εάν το επιθυμούμε να το και στο κήπο μας, έτσι ώστε να απολαμβάνουμε το άρωμα των φύλλων του.

Το φασκόμηλο μπορεί να αναπτυχθεί σε μια ποικιλία από εδάφη, ακόμη και αν αυτά είναι ξερά και άγονα. Ωστόσο δείχνει μια προτίμηση στα αμμώδη και ασβεστούχα που θερμαίνονται από νωρίς την άνοιξη και έχουν καλές ιδιότητες αποστράγγισης.

Οι Κάκτοι

Είναι μια αγαπημένη ομάδα φυτών, η οποία εμφανίζει υψηλή αντοχή στην έλλειψη νερού στο σύνολο της. Κατά τη διάρκεια της άνοιξης οι ανάγκες τους σε πότισμα περιορίζονται σε αυτό της μιας φορά ανά εβδομάδα . Αντίθετα, οι κάκτοι θα χρειαστούν ελάχιστο πότισμα το φθινόπωρο, ενώ κατά τη περίοδο του χειμώνα καλό θα ήταν να μη βρέχονται ή ποτίζονται, ειδικά κατά τις περιπτώσεις όπου επικρατούν συνθήκες κρύου και παγωνιάς.

Oι κάκτοι διαθέτουν παχιά δερματώδη μέρη έτσι ώστε να μπορούν να συγκρατούν το νερό, ακόμα και στις αντίξοες συνθήκες οι οποίες και επικρατούν σε μία έρημο. Χρειάζονται πέραν μερικών περιπτώσεων τη πλήρη τους έκθεση στον ήλιο. Ακόμη θέλουν μια μακριά και ζεστή περίοδο μεγαλύτερη από αυτή των 6 μηνών, ώστε να μπορέσουν να αναπτυχθούν. Η έντονη τους δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα της άνοιξης και του καλοκαιριού, στο οποίο θα μας δώσουν εκτός από την ανάπτυξη τους και τη μοναδική τους ανθοφορία.

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Ιλίσια αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου.

Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στα Ιλίσια. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Όλα τα άνθη μας είναι της καλύτερης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, είτε μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

 

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner