Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Παλαιό Φάληρο Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Παλαιό Φάληρο αποστολή λουλουδιών - Online ανθοπωλείο
Παλαιό Φάληρο αποστολή λουλουδιών – Online ανθοπωλείο

Παλαιό Φάληρο αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στο Παλαιό Φάληρο αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στο Παλαιό Φάληρο.

Ανθεκτικά φυτά για τοποθέτηση σε μπαλκόνι

Ποιος από εμάς δεν θα ήθελε το μπαλκόνι του να αποτελεί μια όαση πρασίνου. Να αποτελείτε από πολύχρωμα φυτά που να προκαλούν το καθημερινό θαυμασμό μας. Στη προσπάθεια μας να δημιουργήσουμε το μοναδικό μας αυτό χώρο είναι σημαντικό η επιλογές μας να είναι τέτοιες που να χαρακτηρίζονται από αντοχή έτσι ώστε να μας δίνουν χαρά όλο το χρόνο.

Υπάρχει μια πολύ μεγάλη ποικιλία από όμορφα φυτά τόσο για τις γλάστρες μας όσο και για τις ζαρντινιέρες, που περιλαμβάνει ακόμη και θάμνους, καθώς και αναρριχώμενα και αρωματικά φυτά. Βέβαια, αρκετές φορές οι επιλογές μας δεν είναι οι πλέον κατάλληλες για τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν στο μπαλκόνι μας και αυτό οφείλεται είτε στο προσανατολισμό είτε λόφω του ότι βρίσκεται σε υψηλό όροφο.

Έτσι, το αποτέλεσμα είναι τα φυτά και τα λουλούδια μας να χαλάνε όπως και η διάθεση μας που δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα πράσινο χώρο στο μπαλκόνι μας. Θα πρέπει λοιπόν να προμηθευόμαστε τα κατάλληλα φυτά, εκείνα δηλαδή που είναι ανθεκτικά και αντέχουν στη κάθε δυνατή περίσταση, από τον έντονο καλοκαιρινό ήλιο μέχρι και τους δυνατούς βορινούς ανέμους του Ελληνικού χειμώνα. Φυτά που να χρειάζονται μικρή φροντίδα, να έχουν χαμηλές απαιτήσεις σε πότισμα και να είναι ανθεκτικά στις ασθένειες και στα έντομα.

Λουλούδια ανθεκτικά για το μπαλκόνι μας

Θα ξεκινήσουμε με ανθοφόρα φυτά τα οποία αντέχουν στις δύσκολες συνθήκες του μπαλκονιού μας ενώ παράλληλα μας χαρίζουν πανέμορφα λουλούδια σε ποικιλία χρωμάτων αλλά και σχεδίων. Παραδοσιακές μας επιλογές στη προσπάθεια αυτή είναι επιλογές όπως το το γεράνι, το μαστιχάκι αλλά και το πελαργόνι.

Ακόμη, έχουμε ως επιλογή και άλλα ανθεκτικά φυτά πλούσια σε ανθοφορία όπως το πολυγάλα, όπως και διάφορες νάνες ποικιλίες από τριανταφυλλιά οι οποίες μας χαρίζουν πολλά σε αριθμό μικρά άνθη και συγχρόνως είναι κατάλληλη επιλογή για φύτευση στις γλάστρες του μπαλκονιού μας.

Ανθεκτικοί καλλωπιστικοί θάμνοι

Ο κατάλογος μας συνεχίζετε παρουσιάζοντας ως πρόταση τους καλλωπιστικούς θάμνους, οι οποίοι εντυπωσιάζουν με το ξεχωριστό φύλλωμα τους. Επίσης, οι απαιτήσεις τους σε φροντίδα και περιποίηση είναι αρκετά χαμηλές οπότε είναι ιδανική επιλογή για νεοεισερχόμενους στο χώρο της κηπουρικής. Οι θάμνοι αυτού του τύπου είναι ιδανικοί για φύτευση σε γλάστρα, μπορούν όμως να χρησιμοποιηθούν και με τέτοιο τρόπο ώστε που να δημιουργήσουμε ένα εντυπωσιακό φράχτη από φυτά στο μπαλκόνι της οικείας μας.

Η προτίμηση μας αποτελείτε από θάμνους με ιδιαίτερα πράσινο και γυαλιστερό φύλλωμα, που να διαθέτουν δερματώδη φύλλωμα. Τέτοιοι που να παρουσιάζουν ανθεκτικότητα στις διάφορες  δύσκολες συνθήκες όπως για παράδειγμα η αγγελική, το βιβούρνο και ο ελαίαγνος. Μια ακόμη ξεχωριστή επιλογή είναι και η φωτίνια η οποία ξεχωρίζει για το κόκκινο φύλλωμα της κορυφή της.

Αναρριχώμενα φυτά αντοχής

Στα φυτά με αυξημένη αντοχή θα πρέπει να συμπεριλάβουμε και τα αναρριχώμενα φυτά στο Παλαιό Φάληρο. Πολλές είναι εξάλλου οι φορές που θέλουμε να δημιουργήσουμε πέργκολα στο μπαλκόνι μας, πιθανός και να διακοσμήσουμε τα κάγκελα του μπαλκονιού μας είτε ένα πλαίσιο στο τοίχο. Πρέπει λοιπόν να επιλέγουμε τα κατάλληλα αναρριχώμενα φυτά, εκείνα δηλαδή που αντέχουν στις δύσκολες συνθήκες του αέρα αλλά και της παγωνιάς.

Στη περίπτωση μας αυτή μπορούμε να φυτέψουμε το ρυγχόσπερμο, το οποίο διαθέτει ένα γυαλιστερό φύλλωμα που απαρτίζεται από μικρά λευκά αρωματικά άνθη που μοιάζουν με αυτά που παράγει το γιασεμί. Ακόμη, την αμπέλοψη η οποία έχει χαρακτηριστικά πράσινο-κόκκινα φύλλα, όπως και την αναρριχώμενη τριανταφυλλιά που διαθέτει μια άκρως  εντυπωσιακή ανθοφορία.

Αρωματικά φυτά για το μπαλκόνι μας

Μια πολύ όμορφη ιδέα είναι και αυτή ενός μικρού βοτανόκηπου με τη προσθήκη αρωματικών φυτών που θα τοποθετήσουμε σε γλάστρες είτε ακόμη και σε ζαρντινιέρες στο μπαλκόνι της οικείας μας. Επιλέγουμε εκείνα τα αρωματικά φυτά που έχουν πολύ όμορφο φύλλωμα που συνδυάζεται με τη γρήγορη ανάπτυξη τους, αλλά και με τα όμορφα λουλούδια που μοσχοβoλούν και την ίδια στιγμή παρουσιάζουν αυξημένη αντοχή στις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Η λεβάντα είναι μια τέτοια ιδανική επιλογή για φύτευση σε γλάστρα. Παράγει πανέμορφα φύλλα και λουλούδια, τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ως αρωματικό στις ντουλάπες αλλά και τα συρτάρια μας. Ακόμη, για όσους αγαπούν τη μαγειρική και θέλουν αρωματικά βότανα για τη κουζίνα τους, φυτεύουμε δεντρολίβανο όπως και θυμάρι και λεμονοθύμαρο σε γλάστρα, ενώ για όσους αγαπούν τα γλυκά του κουταλιού, εξαιρετική επιλογή αποτελεί η φύτευση αρμπαρόριζας.

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Παλαιό Φάληρο αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, αγαπάμε τις συνθέσεις λουλουδιών και είναι κάτι παραπάνω από μια απλή εργασία για εμάς. Είναι η έμπνευση, η τέχνη και το πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα παλαιότερα ανθοπωλεία στον χώρο μας, ως αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου. Οι άνθρωποι μας θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό στη κάθε σας περίσταση στο Παλαιό Φάληρο. Θα είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας αλλά και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Τα άνθη μας είναι σε κάθε περίπτωση της καλύτερης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, είτε μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

 

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner