Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Μαρούσι Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Μαρούσι αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο
Μαρούσι αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο

Μαρούσι αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στο Μαρούσι αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο. Είτε πρόκειται για γάμο, είτε για βάφτιση, όπως και για οποιαδήποτε άλλη περίσταση εσείς επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τη κάθε σας ανάγκη, όπως επίσης θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στο Μαρούσι.

Συμβουλές φροντίδας για το φίκο μπέντζαμιν

O φίκος μπέντζαμιν ή διαφορετικά φίκος βενιαμίν είναι ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό φυτό τροπικής καταγωγής, το οποίο διαθέτει ένα καταπράσινο φύλλωμα. Η καταγωγή του είναι από τη νοτιοανατολική Ασία και την Αυστραλία. Πρόκειται για ένα φυτό με ακανόνιστη και γρήγορη ανάπτυξη του φυλλώματος, το οποίο διαθέτει διαθέτει κλαδιά που έχουν τη τάση να κρέμονται ελαφρώς προς τα κάτω.

Τα φύλλα του είναι λεία γυαλιστερά με πράσινο χρώμα και έχουν γλωσσοειδή μορφή, χαρακτηριστικής κατάληξης στο άκρο τους που μοιάζει με βέλος. Αρκετές φορές ο κορμός του φίκου μπέντζαμιν όταν τοποθετείτε σε γλάστρα,  πλέκεται σε διάφορα σχήματα έτσι ώστε να μας δώσει ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό αισθητικά αποτέλεσμα. Είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλή φυτό εσωτερικού χώρου, το οποίο ωστόσο μπορεί να διατηρηθεί και ως ένα φυτό εξωτερικού.

Όταν φύεται σε περιοχές με ήπιους χειμώνες, ο φίκος μπέντζαμιν τοποθετείτε στο κήπο και τότε μπορεί να αναπτυχθεί σε ένα μεγάλο δέντρο με ύψος αρκετών μέτρων, αλλά και πλούσιο φύλλωμα που παρέχει σκιά. Αποτελεί ένα από τα ομορφότερα φυτά για γραφεία αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Είναι μια ιδανική επιλογή ακόμα και για τη βεράντα της οικείας μας ή και το εσωτερικό της αρκεί να τοποθετηθεί σε ένα σημείο με αρκετό φως.

Οι πιο γνωστές ποικιλίες του φίκου μπέντζαμιν

Ο φίκος βενιαμίν αποτελεί το πιο διάσημο είδος φίκου, όπως και ένα από τα εντυπωσιακότερα φυλλώδη φυτά για γλάστρα. Οι ποικιλίες του μπορεί να τόσο ως προς το χρώμα, σχήμα και μέγεθος του φυλλώματος τους, όσο και στην ανάπτυξη που παρουσιάζουν. Όσον αφορά το χρώμα, οι ποικιλίες του φίκου μπέντζαμιν διαθέτουν αποχρώσεις που κυμαίνονται από σκουρόχρωμες γυαλιστερές έως και το πιο ανοιχτό πράσινο . Ακόμη, υπάρχουν και οι ποικιλίες τύπου μπέντζαμιν πανασέ, οι οποίες εμφανίζουν διχρωμία μέσω των πρασινοκίτρινων φύλλων τους.

Η οικογένεια αυτή αποτελείται από πολλά γνωστά καθώς και αγαπημένα είδη φυτών. Εκτός από τον φίκο μπέντζαμιν, εξίσου γνωστός είναι και ο φίκος ελάστικα, ο οποίος διαθέτει μεγάλα και γυαλιστερά παχιά φύλλα. Ακόμη, ο ροδίτικος φίκος που έχει μικρά οβάλ και γυαλιστερά φύλλα, όπως και ο φίκος λυράτα με τα μεγάλου μεγέθους δερματώδη φύλλα του, των οποίων το σχήμα θυμίζει βιολί.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη περίπτωση μας παρουσιάζει ο φίκος μινιατούρα. Αυτός φτάνει σε ύψος μέχρι και το ένα μέτρο και το συναντάμε φυτό μπονσάι. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι και η συκιά, το αγαπημένο μας καρποφόρο δέντρο που μας χαρίζει τους νόστιμους και γλυκούς καρπούς του, είναι επίσης ένα είδος φίκου.

Οι κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη του φίκου μπέντζαμιν

Ο φίκος μπέντζαμιν είναι ένα φυτό που χρειάζεται φωτεινά μέρη καθώς και ένα ήπιο κλίμα για να αναπτυχθεί, ώστε να μπορέσουμε να απολαύσουμε το πλούσιο και καταπράσινο φύλλωμά του. Θα πρέπει να εξασφαλίσουμε σκιερά είτε και ημισκιερά σημεία για να το φυτεύσουμε, τέτοια που να μην έρχονται σε επαφή με άμεσο τρόπο με τις ακτίνες του ήλιου. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να προκαλέσει εγκαύματα στο φύλλωμα του, ειδικά κατά τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Θα πρέπει ακόμη να σημειώσουμε ότι ο φίκος είναι ένα φυτό ευαίσθητο στις πολύ μικρές θερμοκρασίες του χειμώνα στο Μαρούσι, όπως επίσης και στους δυνατούς βοριάδες οι οποίοι και μπορούν να του προκαλέσουν την εκτεταμένη πτώση των φύλλων.

Θα πρέπει να φυτεύεται σε γόνιμο έδαφος το οποίο να διαθέτει καλή αποστράγγιση έτσι ώστε να απομακρύνεται το υπερβάλλον νερό από το πότισμα ή τις βροχοπτώσεις. Με αυτό το τρόπο αποφεύγουμε την υπερβολική υγρασία στη ρίζα του, η οποία μπορεί να εμφανίσει σαπίσματα.

Σωστή φύτευση σε γλάστρα

Για να φυτεύσουμε ένα φίκο μπέντζαμιν σε γλάστρα, σωστό είναι να επιλέξουμε γλάστρες με σχετικά μεγάλη διάμετρο της τάξης τουλάχιστον των 30 εκατοστών, αφού ο φίκος αναπτύσσει ένα  εκτεταμένο σύστημα ριζών. Κατά τη μεταφύτευση του, θα πρέπει να γεμίζουμε τη γλάστρα με κάποιο εμπλουτισμένο φυτόχωμα για γενική χρήση, το οποίο ωστόσο να είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και να περιέχει περλίτη είτε και  ελαφρόπετρα.

Αν την έχουμε στο μπαλκόνι της οικείας μας, σωστό είναι να τη τοποθετήσουμε σε κάποια θέση προφυλαγμένη από τους βοριάδες, με προτίμηση σε ένα σημείο με δυτική είτε ανατολική έκθεση. Όσον αφορά το εσωτερικό του σπιτιού, φροντίζουμε να τοποθετούμε τη γλάστρα μας μακριά από τις πηγές θέρμανσης, όπως το καλοριφέρ και το τζάκι. Επίσης, θα πρέπει να αποφεύγουμε να το τοποθετούμε κοντά σε κάποιο παγωμένο τζάμι κατά τη περίοδο του χειμώνα.

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Μαρούσι αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου.

Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στο Μαρούσι. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές. Τα άνθη μας είναι πάντα της καλύτερης ποιότητας. Μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, όπως μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

 

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner